Да обязательно надо сразу сказать в каком лагере ты была. Даже лучше не говорить слово "лагерь", люди глупые и быстро все забывают.................. Видишь, я тоже быстро забыл, что такое солнце
Quote (oe1906)
Терпите люди - скоро лето
В январе, ещё можно терпеть, но в конце марта, куда ещё. У нас в это время, люди уже загорают.
Én meg ezt írtam Titkomnak(később kiegészítve azzal, hogy a topikok szétverése ilyen-olyan okkal tendenciózus az indexen): Szia!
Van másik topik is bőven és ott a zárt fórum is. Ha jól számolom, akkor 5 helyen írogatunk egymásnak. Már magam sem tudom követni. Én is ezt a fórumot tartottam a legjobbnak, addig, amíg nem kezdtek kizárogatni mondva csinált okokkal. Így viszont nem tud működni egy rendszer, ha folyamatosan megakasztják. Lehetne menni a Grisin-féle párhuzamos topikra is, vagy az idegenlégióba, az oroszon is jól érzem magamat, bár technikai nehézségeim bőven vannak. A zárt topik lenne a legjobb nekünk, de ezzel kirekesztjük azokat, akik oda nem léphetnek be.(Ártva magunknak is ezzel, hisz eleget hallgatta agyon a múlt és jelen rendszer is az otradot.) Dél-Kenyába pedig már nem akarok menni, ha már fiatalon nem mentem el, akkor én már maradnék Magyarországon, kármilyen nehézségekbe ütközök is. Ha valaki istent szeretne játszani velem, vagy a beírásaimmal, az tegye meg! Kibírom. Nem rám nézve szégyen ez..., de figyelmébe ajánlom az illetőnek a reggeli tükörbe nézést! Emberek vagyunk. Hibázunk, vétünk, félünk és féltünk. Minket a múltunk köt össze. Mi kimondatlanul is látjuk a másik sok gondolatát. Szerettünk volna egymás fényében sütkérezni egy kicsit. ( Sokunknak ez a legszebb fény amit kaphat.)
Sajnos nem ez az egyetlen itteni fórum, amelyet szétbomlasztottak. Szinte általánosnak mondható....
Mit írkálok én it?
......................
Talán még nem késő egy Isten Éltessét kívánni a Sándoroknak!
Добавлено (19.03.2009, 02:24) --------------------------------------------- я был один детъский лагер, но не эта был, так здании так эты ми там кусали и был пецне. аттила бодони делает музика.Бенгерская народная песе. он играл хобо-блузбабд после. тепер живут аустралиа и он попа.
Добавлено (19.03.2009, 02:28) --------------------------------------------- я жыл устъ-илимска конечно
grisin, Привет!!!! я знаю, что ты не знаешь, он маленький был когда ты жил в УИ
Добавлено (19.03.2009, 03:18) --------------------------------------------- grisin, за Россию как всегда, я за Финляндию болею когда она играет не с Россией