Добавлено (15.01.2011, 01:25) --------------------------------------------- Nos most már kimondottan a kutyáknak is lehet sört venni.Képzeld el a szitut ...Blöki jösz egy sörre meghívlak !!!
Всем привет и много много счастья в Новом году!!! А у нас тепло и мы плывём. Ничего почти не осталось от недавних сугробов.Вечерами катаемся "на сапогах" Сейчас гляну что у вас тут было новенького!:)
С Новым годом вас! Нас хорошо провести время до 9 градусов без снега! На следующей неделе начинается охлаждение, я надеюсь, у вас не будет много снега! Я с нетерпением жду весны, я думаю, что самое красивое время года! Я желаю вам хорошего дня!
Всем привет! Hát megértük ezt is, hogy Oroszországban sajtószabadság van, mig nálunk Magyarországon erről ma már nem beszélhetünk. Nagy szégyene ez az országunknak!
Hali fiúk !!! Всем привет !!! Hát akkor folytassuk itt a tere-ferét.Itt legalább ismerjük a modit ,és mondhatjuk hogy a barátunk!Persze azért amoda is találkozhatunk.Te Filina most te egyáltalán nem tudsz a Filina névvel bejelentkezni ?? Vagy csak írsz névtelenűl ?? Még jó hogy a haverod a figyel.Aztán ott van ez a raszputyin,bár annak idején a B-52-est kiszúrta Filina még a végén megtanulsz Oroszul !!Hihihi
Azért egy kettöt ismerek de ezt az Ynoxot még nem tudom hova tenni.De majd kiderül.Igaz a megadott e-mailja is furcsa ,nem tudom most beazonosítani,de ti biztosan tudjátok,hogy ki ez az ábrándos lelkűletű """ÚJ""" hozzászóló !!!!!
Добавлено (17.01.2011, 23:37) --------------------------------------------- filina, te ez az YNOCK nekem nagyon gyanús szerintem ő is a 916-ban lakott !!!!!!
Szerintem amikor a magyar disznóól kanásza leűl valahol az EU-ban ebédelni, így terítenek meg neki,hogy pontosan tudja mikor melyik evőeszközt kell haszálni a paraszt fajtájának.
pipo906, hali Miért szerinted az a disznó pásztor tudja az etikettet.Egy ilyen diktátornak csa a félelmén jár az agya ,mert örökké retteg ,és így nem tudja hogy melyik kanál kés villa melyik kajához tartozik
Hali fiúk !!! Már kész is van a disznóól sláger !!!!
És itt el is lehet olvasni hogy mit is énekelnek erről a disznóól országról
[Hook] x2 - [Tibbah] Barbár, ujjak a padokon, Barbár, M.O. hatalom, Barbár, szarcsík az arcon, Barbár, disznók a fronton!
[Verze 1] - [Tibbah] Vájúhoz csürhe, megjött a fejadag, Osztom a prosztót, hoztam nagy kanalat. Merem a szádba, ha velem vagy ízlik majd, Ne hezitálj tes', az élet csak sírig tart. Az egész egy ország egy kibaszott disznóól, Kajak New Jack, de nem okulnak nínóból. Frankón háromból kettő lop a tálamból, Kik egymásét túrják nem különbek a disznótól. A látszat csal, az üveg mindig átlátszik, A külső számít, a belső meg nem játszik. A retusált arcokon a gyűrődés meglátszik, Minden sóhajban kurva nyomor hallatszik. Válassz egy számot, egyben az utolsót, Elhúzzuk a nótád, kísérjük a koporsót. Dobunk rád földet, elhoztuk a nagy ásót, Kiröhög mindenki, mint délután a Balázs show-t.
[Ref.] - [Deego] Na mi a fasz, ha látsz hát miért intesz? Mikor attó beszarsz, ha megérintesz, Kiakaszt, hogy állandóan térítesz. A nevünkkel másokat szédítesz. Disznóól, ezek malacok mind már, Tapossák, a salakot kint. Disznóól, mondd már, hol a szint, Keverd, várják a tápot, odakint mind.
[Verze 2] - [Deego] Na gyere gyökér, itt a főkoca kocog, Már keverem a tápot, picsákkal italozok. Ne rinyálj, mindenki azt eszi mit hozott, Betakartam a haverod mert folyton vitatkozott. Bám, mi csak dagasztjuk a salakot, Ruha nélkül gyere, de ne felejtsd el a kalapot. Hé T-bag, na, dobj már egy falatot, Éhes lettem tesó, befalom ezt az alapot. Ez barbár, most próbáld meg ordítva, A belsőd érdekel, megnézünk kifordítva. A kormány, minket tenne a sírba, Mert rekettyét tekerünk a hosszú papírba. Gyere ugorj rá egy kortyra, Vidám leszel gyerek, ez a szar kedved kioltja. De vigyázz, mindig nézz magad mögé, Mert bezárunk az ólba a négy fal közé.
[Ref] x2 - [Deego] Na mi a fasz, ha látsz hát miért intesz? Mikor attó beszarsz, ha megérintesz, Kiakaszt, hogy állandóan térítesz. A nevünkkel másokat szédítesz. Disznóól, ezek malacok mind már, Tapossák, a salakot kint. Disznóól, mondd már, hol a szint, Keverd, várják a tápot, odakint mind.
[Tibbah] Deego...elég...elég volt, hallgass már! Fogd már be a büdős pofádat! Nem értesz meg? Hát fogd be a pofádat azonnal!
[Ref] x2 - [Deego] Na mi a fasz, ha látsz hát miért intesz? Mikor attó beszarsz, ha megérintesz, Kiakaszt, hogy állandóan térítesz. A nevünkkel másokat szédítesz. Disznóól, ezek malacok mind már, Tapossák, a salakot kint. Disznóól, mondd már, hol a szint, Keverd, várják a tápot, odakint mind.